Laden...

Maatregelen coronavirus

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Centrale Raad van Beroep > Maatregelen coronavirus

Coronamaatregelen Centrale Raad van Beroep voor het bedrijfsleven: wat betekenen ze voor u?

Hier leest u welke maatregelen het Centrale Raad van Beroep heeft getroffen wegens het coronavirus.

Algemene informatie over de maatregelen die vanuit de Rechtspraak worden getroffen leest u op deze informatiepagina.

Zittingen

Fysieke zittingen

Om fysieke zittingen veilig en verantwoord te laten verlopen, zorgen we voor een gecontroleerde ontvangst van partijen en bezoekers. Ook hebben we plexiglasschermen geplaatst in de zittingszalen en looproutes uitgezet.  

Zitting bijwonen

Voor de fysieke zittingen geldt dat procespartijen zich niet hoeven aan te melden. Alle overige bezoekers (dus ook familieleden van partijen) moeten zich wel aanmelden. Let op: het aantal plekken is beperkt. Om als belangstellende bij een zitting aanwezig te kunnen zijn, stuurt u – uiterlijk 2 werkdagen van tevoren – dit aanmeldformulier. U vermeldt hierin uw naam, telefoonnummer en de gegevens van de zitting die u wilt bijwonen.

Toegang tot het gerechtsgebouw is alleen mogelijk door het tonen van een e-mailbevestiging van de reservering.

Mondkapje

U bent verplicht om in de publieke ruimten van het gerechtsgebouw een mondkapje te dragen. Neemt u een eigen mondkapje mee. In de zittingszalen hoeft u als u zit geen mondkapje te dragen.


Tijdstip zitting

De zittingen starten in verband met de veiligheid op wisselende tijdstippen. Kom niet vroeger dan 15 minuten voor aanvang van de behandeling van de zaak op de zitting naar het gerechtsgebouw.

Voorzieningen

In het gerechtsgebouw kunt u gebruik maken van de toiletten.
Er is een automaat waar koek en andere kleine versnaperingen gekocht kunnen worden. Koffie, thee, water, soep en dergelijke zijn gratis verkrijgbaar uit de drankenautomaat.