Connexxion behoudt OV Haarlem-IJmond

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCollege van Beroep voor het bedrijfsleven > Nieuws > Connexxion behoudt OV Haarlem-IJmond
Den Haag, 09 augustus 2016

Vandaag stelt het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) Syntus in het ongelijk in haar beroep tegen de aanbesteding van het busvervoer in de regio Haarlem-IJmond. Syntus en Connexxion schreven zich in op de aanbesteding. Hun biedingen kregen van de Provincie een gelijke beoordeling. Na loting werd de aanbesteding aan Connexxion gegund. Syntus vond dat haar bieding beter was en stelde beroep in bij het CBb.

De provincie beoordeelde de biedingen als geheel en het CBb oordeelt dat de Provincie geen onbegrijpelijke waardering aan de biedingen heeft toegekend. De specifieke punten die Syntus in beroep aanvoert, hadden slechts een beperkte invloed op de totale eindbeoordeling. Deze uitspraak betekent dat Connexxion tien jaar het busvervoer in de regio Haarlem-IJmond mag verzorgen.

Deze uitspraak is definitief, het CBb is de eindrechter in deze zaak. De volledige uitspraak is via onderstaande link te raadplegen. Bij verschil tussen dit persbericht en de volledige uitspraak is laatstgenoemde beslissend.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Silvia Raeven, afdeling persvoorlichting, tel. 088 362 0437

Uitspraken

Meest gelezen berichten