Laden...

Livestream uitspraak aanvragen coronasteun Van der Valk

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCollege van Beroep voor het bedrijfsleven > Nieuws > Livestream uitspraak aanvragen coronasteun Van der Valk
Den Haag, 09 november 2023

Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) doet dinsdag 
14 november a.s. uitspraak in de beroepen van een groot aantal hotel-restaurants en ondersteunende bedrijven van Van der Valk. De hotel-restaurants en ondersteunende bedrijven hebben aanvragen gedaan op grond van de coronasteunregelingen TVL/SVL. In die aanvragen hebben zij ieder opgegeven dat ze een MKB-onderneming zijn. De minister vindt echter dat de hotel-restaurants en ondersteunende bedrijven van Van der Valk geen zelfstandige MKB-ondernemingen zijn, maar samen meerdere grote ondernemingen vormen. De TVL voor grote ondernemingen leidt tot minder steun voor Van der Valk. De vraag of de hotel-restaurants en ondersteunende bedrijven als MKB-ondernemingen moeten worden aangemerkt en of ze al dan niet adequaat worden gecompenseerd, ligt ter beoordeling van het College voor. 


De uitspraak is via de livestream te volgen op dinsdag 14 november 2023 vanaf 14.30 uur via deze link.

Het is niet toegestaan om zonder toestemming eigen opnamen te maken van de livestream of de beelden te kopiëren, op te slaan of te bewerken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Celeste de Wit, afdeling persvoorlichting, tel. 06 228 12976 of 088 362 3910.Uitspraken