Regie- en inlichtingenzitting in de MKZ-zaken van Kootwijkerbroek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCollege van Beroep voor het bedrijfsleven > Nieuws > Regie- en inlichtingenzitting in de MKZ-zaken van Kootwijkerbroek
Den Haag, 17 maart 2016

Naar aanleiding van de berichten die in de media zijn verschenen en die mogelijk verkeerde verwachtingen hebben gewekt over de rol van de zitting van 23 maart in de MKZ-zaken van Kootwijkerbroek geeft het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) graag een nadere toelichting.

De zitting van woensdag 23 maart van het CBb is een regie- en inlichtingenzitting. De gemachtigden en de deskundigen van beide partijen zijn hiervoor bij brief van 23 februari jl. uitgenodigd. In die brief heeft het CBb partijen een aantal technisch juridische vragen gesteld. Reden daarvoor is dat het CBb behoefte heeft aan enige nadere informatie en met name wenst te verifiëren of het beeld dat bij het CBb is ontstaan naar aanleiding van de laatste stukkenwisseling tussen partijen  juist en compleet is.
Verder zal de zitting gericht zijn op het maken van afspraken met partijen ter verzekering van het efficiënt laten verlopen van de verdere procedure van de MKZ-zaken. Aan de hand van deze zitting zal het CBb bepalen hoe de procedure zal worden voortgezet.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Celeste de Wit, afdeling persvoorlichting, tel. 088 362 0454 of 088 362 3910

Uitspraken

Meest gelezen berichten