Laden...

[update] Agenda Ondernemingskamer 26 januari 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > [update] Agenda Ondernemingskamer 26 januari 2017
Amsterdam, 20 januari 2017

Op donderdag 26 januari 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Wisdom Entertainment Sàrl (advocaten: mrs. T. de Waard en D.S. de Waard) tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen, primair strekkende tot vervanging van mr. P.N. Wakkie als bestuurder van ZED+.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof.dr. M.N. Hoogendoorn RA en drs J.B.M. Streppel, raden.

· 13.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van HTM Personenvervoer N.V. (advocaat: mr. E.A. van Win) om te bepalen dat HTM Personenvervoer N.V. (advocaat: mr. F.G. Defaix) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit heeft kunnen komen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof.dr. M.N. Hoogendoorn RA en drs J.B.M. Streppel, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken