12 juni 2015 bijeenkomst advocatuur en het gerechtshof over de civiele rol

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > 12 juni 2015 bijeenkomst advocatuur en het gerechtshof over de civiele rol
Amsterdam, 19 mei 2015

Het hof Amsterdam organiseert jaarlijks een bijeenkomst waarbij met de advocatuur van het ressort Amsterdam de gang van zaken rond de civiele rol wordt geëvalueerd. Dit jaar zal de bijeenkomst plaatsvinden op vrijdag 12 juni van 14:00 uur tot 16:00 uur. De bijeenkomst zal worden gehouden in het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Ervaringen en wensen

Van de teams civiel recht zijn in elk geval een rolraadsheer, een rolgriffier en een of meer medewerkers van de griffie aanwezig.
Op de bijeenkomst kunnen ervaringen worden uitgewisseld en vragen, wensen en opmerkingen worden besproken met betrekking tot de werkwijze van de roladministratie.  

Aanmelden

Graag nodigen wij u uit voor deze bijeenkomst.
Voor deelname kunt u zich tot en met 10 juni 2015 aanmelden via een e-mail naar nieuwsbrief.sectorhandelsrecht.hofams@rechtspraak.nl 

Het maximum aantal deelnemers is 30.

Uitspraken

Meest gelezen berichten