9 december 2016 bijeenkomst advocatuur en het gerechtshof Amsterdam over de civiele rol

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > 9 december 2016 bijeenkomst advocatuur en het gerechtshof Amsterdam over de civiele rol
Amsterdam, 10 november 2016

Het hof Amsterdam organiseert jaarlijks een bijeenkomst waarbij met de advocatuur van het ressort Amsterdam de gang van zaken rond de civiele rol wordt geëvalueerd.

Dit jaar zal de bijeenkomst plaatsvinden op vrijdag 9 december van 14:00 uur tot 16:00 uur. De bijeenkomst zal worden gehouden in het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Van de teams civiel recht zullen in elk geval een of meer rolraadsheren en juridisch en administratief medewerkers die betrokken zijn bij de rol aanwezig zijn.

Op de bijeenkomst kunnen ervaringen worden uitgewisseld en vragen, wensen en opmerkingen worden besproken met betrekking tot de werkwijze van de roladministratie.

Graag nodigen wij u uit voor deze bijeenkomst.
Voor deelname kunt u zich tot en met 7 december as. aanmelden via het e-mailadres: nieuwsbrief.sectorhandelsrecht.hofams@rechtspraak.nl

Het maximum aantal deelnemers is 30.

Uitspraken

Meest gelezen berichten