Laden...

Agenda Ondernemingskamer 1 juni 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 1 juni 2023
Amsterdam, 26 mei 2023

Op donderdag 1 juni 2023 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

09.30 uur: het verzoek van Jeans Pashion Clothing B.V.  (advocaat: mr. P.J. Jans) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Creators of Fashion B.V. (advocaat: mr. K. Konings) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

13.00 uur: het verzoek van Ads Securities LLC (advocaten: mr. V.R. Vroom en mr. B. Kemp) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Sequa Petroleum N.V. (advocaten: mr. W.M. Smelt, mr. S.V. Stephenson en mr. J. van Hemel) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

15.30 uur: het verzoek van G. baron van Voorst tot Voorst c.s. (advocaat: mr. S.C.M. van Thiel) tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen ten aanzien van B.V. Landgoed Den Alerdinck II (advocaat: mr. I. Spinath).

De Ondernemingskamer zal bij de behandeling van de zaak van 09.30 uur – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. C.C. Meijer, voorzitter, mr. J.M. de Jongh en mr. M.A.M. Vaessen, raadsheren, en drs. V.G. Moolenaar en prof. dr. mr. A.J.C.C.M. Loonen, raden.

De Ondernemingskamer zal bij de behandeling van de zaken van 13.00 uur en 15.30 uur – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. C.C. Meijer en mr. M.A.M. Vaessen, raadsheren, en drs. V.G. Moolenaar en prof. dr. mr. A.J.C.C.M. Loonen, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nlUitspraken