Agenda Ondernemingskamer 1 september 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 1 september 2016
Amsterdam, 25 augustus 2016

Op donderdag 1 september 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Jetson B.V. (advocaten: mr. H. Reitsma en mr. M.J. Kesler) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Make Some NOISE B.V. (advocaten: mr. D.J. Posthuma en
mr. J. Voskamp)en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van J.G. van der Wurf (advocaat: mr. P.H. van der Vleuten) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Van der Wurf Import-Center B.V. (advocaat: mr. J.R. Gal)en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en G. Boon RA, raden. De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten