Agenda Ondernemingskamer 10 november 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 10 november 2016
Amsterdam, 02 november 2016

Op donderdag 10 november 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 09.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van de Gemeente Amsterdam (advocaat: mr. R.E.M. Vink-Dijkstra) om te bepalen dat de gemeente Amsterdam (advocaat: mr. A. van der Kolk) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit heeft kunnen komen.

· 11.00 uur: het verzoek van J. van Katwijk Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. L.C. de Jong) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Seahorse Diving B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.30 uur: het verzoek van Netvalue B.V. c.s. (advocaat mr. T. Spronk) dat strekt tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij
Hepta G B.V. ( advocaat: mr. D.M. Lamers).

· 15.30 uur: het verzoek van Samax Investments Holdings PTE. LTD. (advocaten: mr. J.W. de Groot en mr. I.M. Hendriks) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van JF Ventures B.V. (advocaat: mr. E. Smid) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. J.G. Sijmons, raadsheren, prof.dr.mr. F. van der Wel RA en mr. J.B.M. Streppel, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten