Laden...

Agenda Ondernemingskamer 10 oktober 2019

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 10 oktober 2019
Amsterdam, 03 oktober 2019

Op donderdag 10 oktober 2019 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van H.E. Wilkens-Veldman c.s. (advocaten: mr. Y.H. Talstra en mr. A. Middel) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Stichting Administratiekantoor van aandelen Veldman Beheer B.V. c.s. (advocaten: mr. P.P.R. Hoekstra en mr. R. Jengibarjan) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

· 13.00 uur: het verzoek van M. Haghighifard (advocaat: mr. C.J. van Dijk) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Easy Clean Plastic Recycling B.V. (advocaat: mr. J.J.M. Hendrickx) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

· 15.30 uur: het verzoek van C. Brouwer Holding B.V.(advocaat: mr. M.C. Schepel) (advocaat: mr. R.J. Bakker) tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij Bloembollenbedrijf P.H. Brouwer B.V. althans tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Bloembollenbedrijf P.H. Brouwer B.V. en het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij Bloembollenbedrijf P.H. Brouwer B.V.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. M.M.M. Tillema, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. H.J. Vetter, raadsheren, drs. M.A. Scheltema en mr. W. Wind, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken