Agenda Ondernemingskamer 11 januari 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 11 januari 2018
Amsterdam, 05 januari 2018

Op donderdag 11 januari 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van De Friesland Zorgverzekeraar (advocaat: mr. P.L.J. Bosch) te verklaren dat DFZ Tussenholding N.V. en Achmea B.V. (advocaat: mr. B. van Duren-Kloppert) bij afweging van alle betrokken belangen in redelijkheid niet tot het fusiebesluit van 26 november 2017 heeft kunnen komen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink ,voorzitter, mr. J. den Boer en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. P.R. Baart en dr. P.M. Verboom, raden.

· 10.00 uur: het verzoek van A. Donetti (advocaat: mr. M. van Westendorp) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van CBE-Group B.V. (advocaat: mr. D. Hooreman) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

· 13.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van Möhringer Liften B.V. (advocaat: mr. L.J.M. van Westerlaak) te verklaren dat Möhringer Liften B.V. (advocaat: mr. M.A. Kuyt-Fokkens) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het bestreden besluit.

· 15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van Svitzer EuroMed B.V. (advocaat: mr. J.D.D.M. Röben) te verklaren dat Svitzer EuroMed B.V. (advocaat: mr. A. van der Kolk) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit had kunnen komen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar ,voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.W.H. Vink, raadsheren, prof. dr. mr. F. van der Wel RA en prof. dr. mr. S. ten Have, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten