Laden...

Agenda Ondernemingskamer 11 juli 2019

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 11 juli 2019
Amsterdam, 05 juli 2019

Op donderdag 11 juli 2019 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Tetra House PTE Ltd. c.s.(advocaat: mr. T.S. Jansen) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Fyber N.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen (advocaten: mr. A.F.J.A. Leijten, mr. E.E.U. Vroom en mr. O.J.W. Schotel);

· 13.00 uur: het verzoek van Arcana Services B.V. (advocaat: mr. P.M. Keegstra) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Curlew Netherlands B.V. (advocaat: mr. K.S. Guldemond) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. H.J. Vetter, raadsheren, drs. P.R. Baart en mr. D.E.M. Aleman, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken