Laden...

Agenda Ondernemingskamer 11 mei 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 11 mei 2023
Amsterdam, 04 mei 2023

Op donderdag 11 mei 2023 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

  • 09.30 uur: het verzoek van Specialty Loan VG Fund, L.P. c.s. (advocaten: mrs. C.R. Zijderveld, D.G.J. Heems en R. van Dijken) tot vernietiging dan wel wijziging van het besluit van de algemene vergadering van Olympus Investment Midco B.V.  tot vaststelling van de jaarrekening 2021 en Olympus Investment Midco B.V. (advocaten: mrs. P.N. Ploeger, R.G.J. de Haan, H. Tilanus, G.Á.C. Orbán, M.C. Aarts en I. Qakir) te bevelen de jaarrekening 2021 in te richten conform de aanwijzingen van de Ondernemingskamer. Deze zaak wordt achter gesloten deuren behandeld.
     
  • 13.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van Atlassian B.V. (advocaat: mr. P.A.M. Neijtzell de Wilde) te bepalen dat Atlassian B.V. (advocaten: mr. H.J. Wiarda en mr J. Verlaan) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het bestreden besluit en bepaalde (voorlopige) voorzieningen te treffen. 

    De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. J.M. de Jongh, voorzitter, mr. M.A.M. Vaessen en mr. W.A.H. Melissen, raadsheren, prof. dr. mr. F. van der Wel RA en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA, raden. 

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl


Uitspraken