Agenda Ondernemingskamer 12 april 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 12 april 2018
Amsterdam, 05 april 2018

Op donderdag 12 april 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

10.00 uur: het verzoek van D.D. Parlevliet (advocaat: mr. M.C. Schepel) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Diederik Dirk Parlevliet Beheer B.V. en bepaalde voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van Jostip B.V. c.s. (advocaat: mr. P.J.A. Nieuwland) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Gastek Leidingsystemen B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

· 15.30 uur: het verzoek van Knarf Beheer B.V. (advocaat: mr. A.L.K. Blokland) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Deventerweg B.V. c.s. (advocaat: mr. P.F. Schepel) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof. dr. mr. F. van der Wel RA en drs. C. Smits-Nusteling, raden.

Uitspraken

Meest gelezen berichten