Agenda Ondernemingskamer 12 januari 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 12 januari 2017
Amsterdam, 04 januari 2017

Op donderdag 12 januari 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Bosal Nederland B.V. c.s. (advocaat: mr. A.R.J. Croiset van Uchelen) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Bosal Nederland B.V. c.s. (advocaat: mr. J.L. van der Schrieck).

· 13.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van ERS Railways B.V. (advocaat: mr. R.J.M. Hampsink) om te bepalen dat ERS Railways B.V. (advocaat: mr. S.F.H. Jellinghaus) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit heeft kunnen komen.

• 15.30 uur: het verzoek van het College van Bestuur van de Stichting Vechtdal College (advocaat: mr. C.J. Verhaart) om o.a. de uitspraak van de Landelijke Commissie voor Geschillen WMS van 31 oktober 2016 te vernietigen. 

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof. dr. mr. F. van der Wel RA en dr. P.M. Verboom, raden. De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten