Agenda Ondernemingskamer 12 oktober 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 12 oktober 2017
Amsterdam, 05 oktober 2017

Op donderdag 12 oktober 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


10.00 uur: het verzoek van Kraanven B.V. (advocaat: mr. J.J.M. van Mierlo) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Anders Holding B.V. c.s. (advocaat:mr. A.M. Kampherbeek) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
13.00 uur: het verzoek van I. Kadijk (advocaat: mr. R.D. Rischen) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Adcim Beheer B.V. (advocaat: mr. J.P.M. Borsboom) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van Cure en Ondersteunende Diensten van de Stichting Treant Ziekenhuiszorg (advocaat: mr. S.M.C. Verheyden) te oordelen dat Stichting Treant Ziekenhuiszorg (advocaat: mr. T.A.M. van den Ende) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het genomen besluit.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. M.A. Goslings, voorzitter, mr. A.W.H. Vink en mr. M.P. Nieuwe Weme, raadsheren, en P.R. Baart en drs. Smits-Nusteling RC, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten