Laden...

Agenda Ondernemingskamer 13 april 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 13 april 2023
Amsterdam, 07 april 2023

Op donderdag 13 april 2023 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

  • 09.30 uur: het verzoek van  Sociedade Nacional de Combustíveis de Angola-Sonangol E.P  (advocaat: mr. M.J. Drop) en het verzoek van  Esperaza Holding B.V. (advocaten:  mrs. C.B. Schutte, L. Heide-Jørgensen en J.G. Geertsma) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid  van Esperaza Holding B.V.  (advocaten:  mrs. C.B. Schutte, L. Heide-Jørgensen en J.G. Geertsma);

    De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. A.P. Wessels en mr. W.A.H. Melissen, raadsheren, prof. dr. mr. S. ten Have en drs. A.G. Thomassen RT REP , raden.
[UPDATE: tijdstip gewijzigd van 13.00 uur naar 14.30] 
  • 14.30 uur: het verzoek van Stichting Administratiekantoor Agri Invest c.s. (advocaten: mrs. Ph.W. Schreurs en D.E. Mandigers) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Watson TopCo B.V. c.s.  (advocaten: mrs. D.G.J. Heems, M.V.A. Heuten, N. Koudsi en D. van der Linden).

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. C.C. Meijer, voorzitter, mr. A.P. Wessels en mr. W.A.H. Melissen, raadsheren, prof. dr. mr. S. ten Have en drs. A.G. Thomassen RT REP , raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl


Uitspraken