Agenda Ondernemingskamer 13 juli 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 13 juli 2017
Amsterdam, 05 juli 2017

Op donderdag 13 juli 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


13.00 uur: het verzoek van Fruin Kocsis Beheer B.V. c.s. (advocaat: mr. K. Both) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Kinder Dag Verblijf Bisonspoor B.V. (mr. J.R.M. Schravemade) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
15.30 uur: het verzoek van R. van Dalen en Stichting Administratiekantoor Aandelen van Dalen (advocaten: mr. G.H. Gispen en mr. H.M.E. van Baren) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van VADA Dordrecht B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, en prof.dr. M.N. Hoogendoorn RA en prof.dr. mr. F. van der Wel RA, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten