Agenda Ondernemingskamer 13 oktober 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 13 oktober 2016
Amsterdam, 05 oktober 2016

Op donderdag 13 oktober 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

  •  10.00 uur: het verzoek van Maaskant Beheer B.V. c.s. (advocaat: mr. E. Koekoek) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Energy Engineering Solutions (EES) International B.V. (advocaat: mr. B. Vertogen) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

  • 13.00 uur: het verzoek van P.M. Rijkes (advocaat: mr. J.J. Wittekamp) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van R&W Management Consultants B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

  • 15.30 uur: het verzoek van Oogheelkunde Amstelland B.V. (advocaten: mr. H.A. de Savornin Lohman en mr. J.A.I. Verheul) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Ziekenhuis Amstelland Eyescan B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.


De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. C. Smits-Nusteling RC en W. Wind, raden. De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten