Agenda Ondernemingskamer 14 april 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 14 april 2016
Amsterdam, 07 april 2016

Op donderdag 14 april 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: de gezamenlijke behandeling van het verzoek van J. Zaadhof (advocaten: mr. G.C. van Daal en mr. D. de Wolf) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Zaadhof Cartonnage Fabrieken B.V. c.s. en JEZET Onroerend Goed B.V. (advocaat: mr. E. Eshuis) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.30 uur: het verzoek van W.L.G. Hikspoors c.s. (advocaat: mr. L.J.M.G. Kunzeler) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Beheersmaatschappij De Hoof Someren B.V. (advocaat: mr. P.J.M. van den Heuvel) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, G.A. Cremers en mr. drs. B.M. Prins RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten