Laden...

Agenda Ondernemingskamer 14 april 2022

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 14 april 2022
Amsterdam, 11 april 2022

Op donderdag 14 april 2022 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

·       10.00 uur: het verzoek van Giovanni di Primavera B.V.  (advocaten: mr. J. Verhoeven en mr. G.B. Plomp) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Betap Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. LP. Quist) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
·       13.00 uur: het verzoek van R.E. Hottinger  (advocaten: mr. M. Mos en mr. F.B. Keulen) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van B.V. Emba c.s. (advocaat: mr. D.F. Spoormans) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
·       15.30 uur: het verzoek van Attexo OÜ en G. Marcinkevicius (advocaat: mr. G.C. Endedijk) tot beëindiging van de enquêteprocedure en het verzoek tot verhoging van het onderzoeksbudget door de aangewezen onderzoeker mr. W.J.B. van Nielen inzake TAF Asset 11 B.V.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld:  mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. C.C. Meijer en mr. D. Kingma, raadsheren, en prof. dr. mr. F. van der Wel RA en prof. dr. mr. S. ten Have, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Uitspraken