Agenda Ondernemingskamer 14 januari 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 14 januari 2016
Amsterdam, 08 januari 2016

Op donderdag 14 januari 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van T.W.A. de Bruyn Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. J.P.R.C. de Jonge) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van B. de Bruyn Transport B.V. c.s. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van P.J. Kelly (advocaat: mr. J.D. Kleyn) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Phoenicia Hotel (Holding) B.V.

· 15.30 uur: het verzoek van 2theLoo holding B.V. (advocaat: mr. M.W.E. Evers) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van 2theLoo holding B.V. (advocaat: mr. M.W.E. Evers) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, G.A. Cremers en mr. drs. B.M. Prins RA, raden. Met betrekking tot de zitting van 15.30 uur zullen mr. A.C. Faber en mr. drs. B.M. Prins RA worden vervangen door respectievelijk mr. G.C. Makkink en H. de Munnik. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten