Laden...

Agenda Ondernemingskamer 14 januari 2021

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 14 januari 2021
Amsterdam, 11 januari 2021

[agenda 12 januari 2021, 16.30 uur aangepast]

Op donderdag 14 januari 2021 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van E.L. van Breevoort (advocaat: mr. J.O.I. Leliveld) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van OMC International B.V. c.s. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
· 14:00 uur [aangepaste tijd]: het verzoek van HNM Enterprise B.V. (advocaten: mr. J.P.P. Latour en mr. D.A.Q. Willemse) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van HNM Enterprise B.V. en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen, op de voet van artikel 2:345 BW en verder.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.J. Wolfs, voorzitter, mr. A.W.H. Vink en mr. C.C. Meijer, raadsheren, en prof. dr. mr. C. Smits-Nusteling en drs. V.G. Moolenaar, raden.


De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. In verband met de huidige maatregelen rondom het Covid-19 virus dienen derden die de zitting willen volgen contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl

Uitspraken

Meest gelezen berichten