Agenda Ondernemingskamer 14 juli 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 14 juli 2016
Amsterdam, 05 juli 2016

Op donderdag 14 juli 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur verzoek van Hectors Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. E. Jansberg) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken bij Kersten Next B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur verzoek van ARTHO Bloemen B.V. (advocaten: mr. C. van Oosten en mr. R.A.G. de Vaan) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken bij ArthoFleurada B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.C. Faber en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, H. de Munnik en drs. P.G. Boumeester, raden. 

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten