Agenda Ondernemingskamer 14 juni 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 14 juni 2018
Amsterdam, 08 juni 2018

Op donderdag 14 juni 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Bovist beheer B.V. (advocaat: mr. R. Wijn) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Hoeve Holland B.V. c.s. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.J. Wolfs, voorzitter, mr. A.W.H. Vink en mr. P.F.G.T. Hofmeijer-Rutten, raadsheren, mr. drs. G. Boon RA en drs. M.A. Scheltema, raden.

· 13.00 uur: het verzoek van JG Smallenbroek Praktijk B.V. c.s. (advocaat: mr. J. Schulp) te bevelen om bij Banning N.V. (advocaat: mr. E.A. Brat) hun jaarrekening over 2016 in te richten en op te maken met bepaalde aanwijzingen.

Deze zaak wordt achter gesloten deuren behandeld.
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.J. Wolfs, voorzitter, mr. A.W.H. Vink en mr. M.A. Goslings, raadsheren, mr. drs. G. Boon RA en drs. M.A. Scheltema, raden.
 
 · 15.30 uur: het verzoek van J.C.M. Gierkink-Belterman c.s. (advocaat: mr. M. van Leeuwen) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Gierkink Beheer B.V. (advocaat: mr. P.C. Veerman)en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.J. Wolfs, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.W.H. Vink, raadsheren, mr. drs. G. Boon RA en drs. M.A. Scheltema, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten