Laden...

Agenda Ondernemingskamer 14 november 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 14 november 2018
Amsterdam, 05 november 2018

Op woensdag 14 november 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van APM Terminals Maasvlakte II B.V. (advocaten: J-W Geen en mr. S.J.R. Barbas) te verklaren dat APM Terminals Maasvlakte II B.V. (advocaat: mr. R.E.N. Ploum) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het bestreden besluit;

· 15.30 uur: het verzoek van I. Kortenoever-Verhoef (advocaten: mr. J.A.I. Verheul en mr. F.A.J. Havenga) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Verhoef Beheer B.V. c.s. (advocaat: mr. A.J. Tekstra) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof. dr. R.A.H. van der Meer RA en mr. drs. B.M. Prins, raden.

 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken