Laden...

Agenda Ondernemingskamer 14 oktober 2021

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 14 oktober 2021
Amsterdam, 11 oktober 2021

Op donderdag 14 oktober 2021 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Orion Holding B.V. c.s. (advocaten: mr. M.W.E. Evers en mr. R.E.E. van Dekken) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Top Taste B.V. en bepaalde voorzieningen te treffen;

· 13.00 uur: het verzoek van P.R. Holwerda (advocaat: mr. M.A. Kerkdijk) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Holwerda Shipping B.V. c.s. (advocaten: mr. B. Verkerk en mr. J.R. Everhardus) en bepaalde voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.W. Wolfs, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. D. Kingma, raadsheren, mr. D.E.M. Aleman MBA en drs. A.G. Thomassen RT REP, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken