Agenda Ondernemingskamer 14 september 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 14 september 2017
Amsterdam, 11 september 2017

Op donderdag 14 september 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

10.00 uur: het verzoek van Energie Concurrent B.V. (advocaten: mr. S.C.M. van Thiel en mr. M.A.H. van Rens) tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij Energie Concurrent B.V. ;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, raadsheren, en mr. drs. G. Boon RA en prof. dr. mr. S. ten Have, raden.

11.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van Gezondheidscentrum voor Uniface B.V. (advocaten: mr. S.F.H. Jellinghaus en mr. K.M.J.R. Maessen) te oordelen dat Uniface B.V. (advocaat: mr. A.A. de Jong) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het genomen besluit;

14.00 uur: het verzoek van B.F.C. Doeleman-van Veldhoven (advocaat: mr. G.T.J. Hoff) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Multidisciplinair Gezondheidscentrum B.V. (advocaat: mr. D.J.B. Bosscher) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. R.M. Beltzer, raadsheren, en mr. drs. G. Boon RA en prof. dr. mr. S. ten Have raden.


16.30 uur: het verzoek van Inter-Burgo Netherlands B.V. (advocaat: mr. J. van der Kraan) tot het verhaal van kosten van een onderzoek op S.K. Kweon.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. R.M. Beltzer, raadsheren, en mr. drs. G. Boon RA en prof. dr. mr. S. ten Have, raden.


De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten