Laden...

Agenda Ondernemingskamer 15 april 2021

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 15 april 2021
Amsterdam, 09 april 2021


Op donderdag 15 april 2021 wordt ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaak behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Eneri Dongen B.V. (advocaat: mr. J.G.A. Linssen) tot onder meer het bevelen van het herinrrichten van de jaarrekening 2019 van VPGG Beheer B.V. (advocaat: mr. A.E.H. van der Voort Maarschalk).
Deze zaak wordt achter gesloten deuren behandeld.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. M.M.M. Tillema, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. J.M. de Jongh, raadsheren, en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA en drs. J.S.T. Tiemstra RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. In verband met de huidige maatregelen rondom het Covid-19 virus dienen derden die de zitting willen volgen contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl

Uitspraken