Agenda Ondernemingskamer 15 december 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 15 december 2016
Amsterdam, 08 december 2016

Op donderdag 15 december 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Floriacc B.V. c.s. (advocaat: mr. H.J. Smit) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Walas Europe B.V. c.s. (advocaat: mr. C.P.B. Kroep) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. M.M.M. Tillema, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen en mr. M.P. Nieuwe Weme, raadsheren, prof. dr. R.A.H. van der Meer RA en drs. P.G. Boumeester, raden.

· 10.00 uur: het verzoek van N.V. ADO Den Haag (advocaten: mr. P.D. Olden en mr. R.M. Woudenberg) om bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij N.V. ADO Den Haag te treffen. De advocaten die UVS bijstaan zijn mevr. mr. M.H.C. Sinninghe Damsté en mr. A. Attaïbi.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, mr. drs. B.M. Prins RA en prof. dr. mr. S. ten Have, raden.
 
· 13.00 uur: het verzoek van mr. H. Reitsma in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de nalatenschap van A.G. Bijker (advocaat: mr. O.J. Hennis) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Van Alebeek Lemmer Beheer B.V. (advocaat: F.H.G. Meijers) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.W.H. Vink, raadsheren, prof. dr. R.A.H. van der Meer RA en drs. P.G. Boumeester, raden.

· 15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij N.V. (advocaat: mr. J.D.A. Domela Nieuwenhuis) om te verklaren dat de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij N.V. (advocaat: mr. P.G. Vestering) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het besluit.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren en prof. dr. R.A.H. van der Meer RA en drs. P.G. Boumeester, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten