Agenda Ondernemingskamer 15 februari 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 15 februari 2018
Amsterdam, 09 februari 2018

Op donderdag 15 februari 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van M.A.C. van der Laan-Spruijt (advocaat: mr. J. Anema) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van VDL Huizen Holding B.V. (advocaat: mr. E.R. Jonker) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

· 13.00 uur: het verzoek van K. Bouma Holding B.V. (advocaat: mr. M.P.M. Fruytier) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Hagranop Beheer B.V. (advocaat: mr. F.W. Aartsen) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink,voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.H.W. Vink, raadsheren, mr. drs. B.M. Prins RA en W. Wind, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten