Agenda Ondernemingskamer 15 januari 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 15 januari 2015
Amsterdam, 07 januari 2015

Op donderdag 15 januari 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

  • 10:00 uur: het verzoek van Green Equity Investments B.V. (advocaten: mr. G.C. Vergouwen en mr. E. Baghery) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Ekopon B.V.
  • 13:00 uur: het verzoek van de Ondernemingsraad van Topcraft (advocaat: mr. P.H. Burger) om te bepalen dat de Gemeenschappelijke Regeling Werkvoorzieningschap Oost-Twente c.s. bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit heeft kunnen komen.
  • 15:30 uur: het verzoek van Drogisterij-Parfumerie Fizel B.V. c.s. (advocaten: mr. K. Rutten, mr. C.M. Tjoa en mr. G. Konings) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Coöperatieve Drogisten-Associatie U.A. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. P. Ingelse, voorzitter, mr. G.C. Makkink en mr. H.T. van der Meer, raadsheren, H. de Munnik en drs. M.A. Scheltema, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

De mogelijkheid bestaat dat de behandeling van een of meer zaken geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk komen.

Meest gelezen berichten