Agenda Ondernemingskamer 15 juni 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 15 juni 2017
Amsterdam, 09 juni 2017

Op donderdag 15 juni 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: de verzoeken van Talpa c.s. (advocaten: mr. A.F.J.A. Leijten en mr. M.J. Ubbens) en Cantor Holding enJ.D.T. Paarlberg (advocaat: mr. J. Hagers) en Vereniging van Effectenbezitters (advocaat: mr. G.F.E. Koster) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Telegraaf Media Groep N.V. (TMG)(advocaten: mrs. A.R.J. Croiset van Uchelen en mr. C.J.C. de Brauw) en tot het treffen van bepaalde voorzieningen.

· 15.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van Medisch Centrum Leeuwarden B.V. (advocaten: mr. S. Broens en mr. A.A.W. Terpstra) om te verklaren dat Medisch Centrum Leeuwarden B.V. (advocaat mr. C. Grondsma) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het besluit.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA en drs. P.G. Boumeester, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten