Agenda Ondernemingskamer 15 maart 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 15 maart 2018
Amsterdam, 07 maart 2018

Op donderdag 15 maart 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Royal Westminster Investments N.V. (advocaat: mr. R.A.W.J. van Eijck) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Zenco Corporate Services B.V. (advocaat: mr. R.J.W. Analbers)en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

· 15.00 uur: het beroepschrift namens Captain Future B.V. en Ruding Beheer B.V. (advocaat: mr. R.S.A. Essed) dat zich richt tegen de beschikkingen van de rechtbank Midden-Nederland van 30 november 2017 en 21 december 2017 inzake hun verzet tegen het voorstel tot fusie van UnifiedPost Holding B.V., UnifiedPost B.V. en Finodis B.V. en tegen het voorstel tot fusie van UnifiedPost Holding B.V en Zet Solutions B.V. (advocaat: mr. S.W. Holterman);

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink,voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en prof. dr. mr. S. ten Have, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten