Agenda Ondernemingskamer 16 februari 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 16 februari 2017
Amsterdam, 08 februari 2017

Op donderdag 16 februari 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van Stichting Administratiekantoor CLF Hartog A.L. c.s. (advocaat: mrs. A.G. de Neve en M.J. Sturm) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van CL International B.V. (advocaat: mr. E.E.A. Vroom) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van ERS Railways B.V. (advocaat: mr. R.J.M. Hampsink) om te bepalen dat ERS Railways B.V. (advocaat: mr. S.F.H. Jellinghaus) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit heeft kunnen komen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. G.M. ter Huurne, raadsheren en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA en prof. dr. mr. S. ten Have, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten