Agenda Ondernemingskamer 16 juni 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 16 juni 2016
Amsterdam, 08 juni 2016

Op donderdag 16 juni 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van Thrinon Invest B.V. c.s. (advocaat: mr. H.P. Plas) om een (aanvullend) onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken bij Bedrijven- en Kantorencentrum Lansinkveste B.V. c.s., om vast te stellen dat er bij deze vennootschappen sprake is van wanbeleid van (advocaat: mr. R.S. van der Spek) en bepaalde voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur verzoek van de Ondernemingsraad van Stichting VluchtelingenWerk Limburg (advocaat: mr. A.J.E. Verschuren) om te bepalen dat Stichting VluchtelingenWerk Limburg (advocaat: mr. G.M. Gerdes) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.
 
· 15.30 uur: het verzoek van de Raad van Toezicht van Stichting De Gelderhorst Landelijk Centrum voor Oudere Doven (advocaat: mr. M. Beijneveld) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Stichting De Gelderhorst Landelijk Centrum voor Oudere Doven (advocaten: mr. A. Lettenga en mr. R.J. Sark) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs , raadsheren, prof.dr.mr. F. van der Wel RA en H. de Munnik, raden. 

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten