Laden...

[UPDATE] Agenda Ondernemingskamer 16 mei 2024

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > [UPDATE] Agenda Ondernemingskamer 16 mei 2024
Amsterdam, 13 mei 2024

Op donderdag 16 mei 2024 wordt ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaak behandeld:

·         9.30 uur: het verzoek van Sneakerfirma Holding B.V. (advocaat: mr. M. Koudstaal) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Sneakerfirma Amsterdam B.V. en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen;

·         13:30 uur: het verzoek van B.V. Vitesse (advocaten: mrs. J.J. Reiziger en R.J. Duursma) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van B.V. Vitesse en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen. 

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. C.C. Meijer en mr. J.M. de Jongh, raadsheren, en prof. drs. E. Eeftink RA en prof. dr. A.J. Brouwer RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl. 

Uitspraken