Agenda Ondernemingskamer 16 november 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 16 november 2017
Amsterdam, 10 november 2017

Op donderdag 16 november 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


10.00 uur: het verzoek van N. Shapovalov (advocaten: R.M.T. van den Bosch en mr. B.J. van Egmond) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Agora Shipping & Trading B.V. (advocaat:mr. M.G.J. Smit) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
13.00 uur: het verzoek van Saron Systems B.V. c.s. (advocaten: D.J.M. Lange en mr. J.P. Koets ) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Hortiglass International B.V. (advocaat:mr. J.P.G. Bouwman) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
15.30 uur: het verzoek van de centrale ondernemingsraad Nationale Politie (advocaat: mr. R.J.M. Hampsink) te oordelen dat de Nationale Politie (mr. R.A.A. Duk) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het genomen besluit.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren drs. M.A. Scheltema en drs. J.S.T. Tiemstra RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten