Laden...

Agenda Ondernemingskamer 17 februari 2022

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 17 februari 2022
Amsterdam, 10 februari 2022

Op donderdag 17 februari 2022 wordt ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaak behandeld:

10.00 uur: het verzoek van Vereniging van Effectenbezitters (VEB) c.s.  (advocaten: G.T.J. Hoff en mr. J.M.K.P. Cornegoor) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid bij SRH N.V. (voorheen SNS Reaal N.V.) en De Volksbank N.V. (voorheen SNS Bank N.V.) (advocaten: mr. P.N. Ploeger en mr. J.L. van der Schrieck) en bepaalde voorzieningen te treffen en het onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van deze vennootschappen te heropenen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld:  mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. C.C. Meijer en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, en drs. J.S.T. Tiemstra RA en mr. D.E.M. Aleman MBA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.  Belangstellenden die de zitting willen volgen kunnen zich aanmelden via www.rechtspraak.nl/aanmeldformulier.Uitspraken