Agenda Ondernemingskamer 17 maart 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 17 maart 2016
Amsterdam, 09 maart 2016


Op donderdag 17 maart 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Dons en Troost Exploitatiemaatschappij B.V. c.s. (advocaat: mr. T.J. Teggelaar) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Staphorst Ontwikkeling B.V. c.s. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van theBrandsense B.V. c.s. (advocaat: mr. K.E. de Vries) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Van Huis Uit Holding B.V. (advocaat: mr. J.E. van Rossem) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. M.A. Scheltema en drs. C. Smits-Nusteling, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten