Laden...

Agenda Ondernemingskamer 17 maart 2022

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 17 maart 2022
Amsterdam, 11 maart 2022

Op donderdag 17 maart 2022 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

10:00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van de stichting Bibliotheek plus Centrum voor Kunst en Cultuur Leiden (advocaat: mr. S.B. Bijkerk) te bepalen dat de stichting Bibliotheek plus Centrum voor Kunst en Cultuur Leiden (advocaat: mr. M.E. Stefels) de ondernemingsraad in de gelegenheid dient te stellen om advies te geven over een voorgenomen besluit en bepaalde (voorlopige) voorzieningen te treffen.

13.00 uur: de (voortgezette) mondelinge behandeling van het verzoek van Impromex Technics Holding B.V. en De Ergoshop B.V. (advocaat: mr. J.M. van Gool) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Impromex Technics Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. J.M. van Gool) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld:  mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. J.M. de Jongh, raadsheren, en prof. dr. mr. S. ten Have en van drs. G. van Vollenhoven-Eikelenboom AAG, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.  

Uitspraken