Agenda Ondernemingskamer 18 augustus 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 18 augustus 2016
Amsterdam, 12 augustus 2016

Op donderdag 18 augustus 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van mr. T. de Waard mede namens G.L. Sirks dat strekt tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen
bij Sovereign Trust (Netherlands) B.V.

· 13.30 uur: het verzoek van R.M. Vermeulen B.V. c.s. (advocaat mr. P.J. van den Broeke) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Waitingroom Media B.V. (advocaat: mr. C.M. Dreef).

· 15.30 uur: het verzoek van Centrale Ondernemingsraad van NS Groep B.V. (advocaat: mr. E. Unger) om te bepalen dat NS Groep N.V. (advocaat: mr. E.S. de Bock) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, H. de Munnik en mr.drs. B.M. Prins RA, raden. De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten