Agenda Ondernemingskamer 18 februari 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 18 februari 2016
Amsterdam, 10 februari 2016

Op donderdag 18 februari 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld: 


· 10.00 uur: het verzoek van Bonder Holding B.V. (advocaat: mr. E.J. Bink) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en gang van zaken van Meijbon Vastgoed Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. E.H.W. van Nijnatten) en Meijbon Vastgoed B.V. (advocaat: mr. L.L.M. Prinsen) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: de gezamenlijke behandeling van het verzoek van de centrale ondernemingsraad van de Stichting Reinier Haga Groep (advocaten: mr. L.C.J. Sprengers en mr. S. Broens) om te oordelen dat de Stichting Reinier Haga Groep bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het besluit, en het verzoek van de ondernemingsraad van Stichting Reinier de Graaf Groep (advocaat: mr. S. Broens) om te oordelen dat de Stichting Reinier de Graaf Groep dan wel de Stichting Reinier Haga Groep bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het besluit.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof. dr. R.A.H. van der Meer RA en mr. J.B.M. Streppel, raden. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten