Agenda Ondernemingskamer 18 januari 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 18 januari 2018
Amsterdam, 12 januari 2018

Op donderdag 18 januari 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Oleschuck c.s. (advocaat: mr. T. Welschen) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Aeon Plaza Hotels Holding B.V. (advocaat: mr. mr. R. Van Wieringhen Borski) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

· 13.00 uur: het verzoek van AMJ Holding B.V. (advocaat: mr. J.D. Edens) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Financiële Dienstverlening Kinderopvang B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink ,voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. J.S.T. Tiemstra RA en drs. J.B.M. Streppel, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten