Agenda Ondernemingskamer 18 mei 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 18 mei 2017
Amsterdam, 10 mei 2017

Op donderdag 18 mei 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van B. Brouwer Holding B.V. (advocaat: mr. H.B. de Regt LL.M.) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid bij Bloembollenbedrijf P.H. Brouwer B.V. (advocaat mr. R.J. Bakker) en bepaalde voorzieningen te treffen.
· 13.00 uur: het verzoek van P.W. Bos Desta B.V. (advocaat: mr. E.F. Renes) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van TCO Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. F.B. Keulen) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, prof.dr. M.N. Hoogendoorn RA en mr. D.E.M. Aleman, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten