Agenda Ondernemingskamer 19 januari 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 19 januari 2017
Amsterdam, 11 januari 2017

Op donderdag 19 januari 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Recalcico Beheer c.s. (advocaten: mr. J.M. van den Berg en mr. M. Wolters) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Xeikon N.V. en bepaalde voorzieningen te treffen (advocaat: mr. E.M. Soerjatin).

· 14.30 uur: het verzoek van Leaderland TTM B.V. (advocaten: mr. M.W.E. Evers en R.Q. Potter) tot verhaal van de onderzoekskosten, het verzoek van I.A. Borodavko (advocaat mr. J.A. Meijer) tot benoeming van een raadsheer-commissaris, een verzoek tot vervanging van de reeds benoemde onderzoekers , en een verzoek tot het horen van getuigen, het verzoek van S.I. Vasilyev (advocaat mr. Ü. Arslan) om de enquêteprocedure te staken, de door de Ondernemingskamer benoemde bestuurder en beheerder van aandelen te ontheffen, en een verzoek om Baranov alsnog niet-ontvankelijk te verklaren in zijn enquêteverzoek.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.A. Goslings en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, drs. P.R. Baart en mr. D.E.M. Aleman MBA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten