Agenda Ondernemingskamer 19 mei 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 19 mei 2016
Amsterdam, 10 mei 2016

Op donderdag 19 mei 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 13.00 uur: het verzoek van Shara B.V. c.s. (advocaat: mr. J.C.B.C. Geerts) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 15.30 uur verzoek van de Ondernemingsraad van ATTERO B.V. (advocaat: mr. S.F.H. Jellinghaus en mr. K.M.J.R. Maessen) om te bepalen dat ATTERO B.V. (advocaat: mr. M.J. Keuss) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. P.G. Boumeester en mr. drs. B.M. Prins RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten