Laden...

Agenda Ondernemingskamer 19 mei 2022

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 19 mei 2022
Amsterdam, 12 mei 2022

Op donderdag 19 mei 2022 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

  • 10.00 uur: het verzoek van Mout Investments B.V. (advocaten: mrs. P.G.M. Brouwer en N.R.T. Vellinga) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Teunesen Zand en Grint B.V. (advocaten: mrs. H.H. Tan en R.C. Kooiman) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen; 
  • 13.00 uur: het verzoek van P.E. Rudge (advocaat: mr. A. Tariki) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Magic Coffee International B.V. (advocaat: mr. C.J. van Dijk) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen; 
  • 15.30 uur: het verzoek van de Lokale Cliëntenraad Bronlaak c.s. (advocaat: mr. R.A. Kronenberg) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van DeSeizoenen B.V. (advocaat: mr. A.J.D. Bekius) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen. 

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld:  mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. C.C. Meijer en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, en prof. dr. mr. S. ten Have en drs. V.G. Moolenaar, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. 


Uitspraken