Agenda Ondernemingskamer 19 oktober 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 19 oktober 2017
Amsterdam, 11 oktober 2017

Op donderdag 19 oktober 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


10.00 uur: het verzoek van R.M. Craver (advocaten: mr. P.D. Olden en mr. B.F.L.M. Schim) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid bij Deus ex Machina (D.E.M.) (advocaten: mr. M.W.E. Evers en mr. J.A.I. Verheul) en tot het treffen van voorzieningen. Het pleidooi in het incident tot schorsing van de tenuitvoerlegging in de geschillenregelingsprocedure zal aansluitend plaatsvinden;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. A.W.H. Vink, raadsheren, en mr. drs. B.M. Prins RA en drs. P.G. Boumeester, raden.
 
15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van de Stichting “Stichting Bevolkingsonderzoek Noord” (advocaat: mr. T.J.J. Bodewes) te oordelen dat Stichting “Stichting Bevolkingsonderzoek Noord” (advocaat: mr. W.F. Bos) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het genomen besluit.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. A.W.H. Vink, raadsheren, en mr. drs. B.M. Prins RA en W. Wind, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten